27 maart 2020

BELCIRKELS

KBO-Brabant neemt het initiatief voor Belcirkels. In zo’n cirkel deelt u uw telefoonnummer met negen andere KBO-leden uit uw omgeving, zodat u elkaar regelmatig kunt bellen. Gewoon om te vragen hoe het gaat, om uw zorgen te delen, om een gezellig gesprek te voeren. Zo kijken we toch naar elkaar om en hoeven we de coronacrisis niet alleen te doorstaan.
Hoe werkt het?
De belcirkels zijn bedoeld voor leden die het prettig vinden in deze tijd regelmatig telefonisch contact te hebben met andere KBO-leden. U geeft KBO-Brabant toestemming om uw naam en telefoonnummer te delen met negen andere KBO-leden zodat er een belcirkel van tien personen ontstaat, allemaal lid van KBO-Brabant, dus wel zo veilig.
De spelregels.
Die bepaalt u met elkaar! Als u meedoet, bent u binnen een paar dagen lid van een groepje van tien KBO-leden die het, net als u, fijn vinden om onderling telefonisch contact te hebben. U belt gewoon een van de nummers uit de lijst of iemand belt u. Hoe vaak u elkaar belt, bepaalt u samen. Er komt geen organisatie aan te pas. Deelname is dan ook gratis, afgezien van uw gebruikelijke belkosten uiteraard.
Doe mee.
Inschrijven kan via: www.kbo-brabant.nl/belcirkels
Bent u niet handig met internet? Bel dan binnen kantoortijden met KBO-Brabant: 073-6444066