5 mei 2021

KBO CONTRIBUTIE RETOUR VIA VGZ

Als u een aanvullende zorgverzekering heeft van VGZ onder het collectief van KBO-Brabant, dan kunt u ook in 2021 uw KBO-contributie tot maximaal 25 euro retour ontvangen. Het indienen van uw declaratie gaat in 2021 heel eenvoudig.
Vul hiervoor op de website van KBO-Brabant het formulier voor terugvordering contributie 2021 volledig in. U vindt het formulier op https://www.kbo-brabant.nl/contributie-retour/
Direct na invulling ontvangt u van KBO-Brabant per e-mail een bewijs van lidmaatschap. Dit bewijs van lidmaatschap dient u zelf bij VGZ als declaratie in. Op het bewijs van lidmaatschap staat hierover een uitleg.
Bent u niet digitaal actief?
Dan kunt u bellen naar het secretariaat van KBO-Brabant (073-6444066). Houd uw KBO-lidmaatschapsnummer en VGZ-klantnummer bij de hand. Zij vullen het formulier dan voor u in en sturen het per gewone post mét een declaratieformulier naar u toe. U dient uw declaratie mét het bewijs van lidmaatschap vervolgens zelf per gewone post in bij VGZ.
Let op!
Indien u en uw partner allebei lid zijn van KBO-Brabant én aanvullende verzekerd bij VGZ, dan kunt u beiden uw KBO-lidmaatschapkosten declareren. U dient dan wel ieder apart een formulier voor terugvordering contributie in te vullen op onze website of telefonisch via het secretariaat van KBO-Brabant.