25 augustus 2021

DAGFIETSTOCHT 17 AUGUSTUS

Op donderdag 17 augustus 2021 vond de jaarlijkse dagfietstocht plaats. Vanwege corona kon deze in juni geen doorgang vinden. ‘s-Morgens om 9.00 uur werden de fietsers uitgezwaaid door de voorzitter van KBO Mill, Anneke Punt. Na een heerlijk kopje koffie met een stuk vlaai in Uden ging de tocht door naar Nistelrode, waar men kon genieten van lekkere belegde broodjes en een krentenbol. Supermarkt Jan Linders verraste de fietsers met een lekkere appel.
Helaas moesten na de lunch de regenjassen tevoorschijn gehaald worden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen fietste vrolijk door! In Zeeland was de laatste stop in het verzorgingshuis Compostella. Rond 16.30 uur kwamen de fietsers terug in Mill. Iedereen was moe maar voldaan. Het was een mooie tocht!
Voor enkele foto’s zie onder het tabblad fotoalbums.