23 november 2021

SENIOREN EXPO VERZET NAAR MEI

In overleg met KBO Brabant & partners is besloten om de 19e editie van de Senioren Expo, vanwege de oplopende corona cijfers en de aangescherpte maatregelen te verplaatsen. De leukste beurs voor 50 plussers in Brabant stond gepland van 18 tot en met 23 januari 2022 in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.
De bezoekers van deze beurs behoren tot de grootste risicogroep tijdens deze coronapandemie. Helaas kan men de veiligheid en gezondheid van de bezoekers niet garanderen in januari aanstaande. De veiligheid en gezondheid  van de bezoekers, exposanten, leveranciers en alle medewerkenden aan de Senioren Expo staat echter voorop. Daarom is besloten om de 19e editie van de Senioren Expo te verplaatsen naar dinsdag 10 mei tot en met zondag 15 mei 2022 in het NH Conference Koningshof te Veldhoven.