1 juni 2022

MARIAVIERING

GESLAAGDE MARIAVIERING KBO Mill

 De jaarlijkse Mariaviering, georganiseerd door KBO Mill, mocht rekenen op een grote belangstelling.
De Mariaviering ontstond indertijd als voorbereiding op de bedevaart naar Beauraing. En, omdat er vanwege corona de afgelopen twee jaar geen bedevaarten gehouden konden worden, greep het Beauraing Comité deze gelegenheid aan om op uitnodiging van KBO Mill de bedevaartgangers van Beauraing elkaar toch te laten ontmoeten.
De dag begon om 11.00 uur met een H. Mis in de parochiekerk van Mill, waarin Pater Berndsen van het Beauraing Comité samen met Pastoor James voorging. De H. Mis werd muzikaal opgeluisterd door het koor ‘Jong van Hart’ o.l.v. Arlette van Hout.
Na afloop van de viering werden de Pelgrims en het Comité ontvangen met een kopje koffie en een Brabants worstenbroodje.
Daarna sloot deze groep zich aan bij de Mariaviering van KBO Mill in Myllesweerd.
In een volle zaal genoot vervolgens iedereen van een optreden van Annelieke Merx. Bekende Marialiedjes werden uit volle borst meegezongen, maar ook het gewone Brabantse liedje stond op het repertoire van Annelieke.
Na afloop ging een ieder heel tevreden weer op huis aan.
Al met al…….het was een zeer geslaagde middag!

Foto’s: zie onder tabblad fotoalbums.