21 juni 2022

SCOOTMOBIELTOCHT 16 JUNI

Onder stralende weersomstandigheden vond op donderdagmiddag 16 juni de eerste scootmobieltocht van het jaar plaats.
De schitterende tocht ging zelfs door een koeienstal! Iedereen was na afloop zeer tevreden.
Van een van deelnemers ontvingen we het volgende verslag:

Eindelijk waren de weergoden ons goed gemutst en konden we op donderdag  16 juni weer aan een scootmobieltocht meedoen georganiseerd door onze KBO.
16 Scootmobielers en 10 begeleiders verzamelden zich om half 2 bij de kerk. Cor had ons in groepen ingedeeld wat veiliger is met oversteken. We gingen richting de Wissel en via de Parallelweg richting “de toet van Van Hout” om via het fietspad uit te komen op de Bakhuisweg. Via Boogaardweg, Erica en de Peter Ebbenweg  richting Lange Schoolstraat , Krommebergseweg naar het sportpark van St.Hubert.
Bij velen van ons kwam het dan ook  “dit hadden we nooit verwacht om nog eens op een voetbalveld te komen”. Op het park werden we ontvangen door gastheer Harry Verbruggen en gastvrouw Nellie vd Weem die een heerlijk bakje koffie of thee met een plakje cake serveerden.
Voetbalclub bedankt voor de gastvrijheid.
Na lekker bijgekletst te zijn gingen we verder naar de Ijzerbroekweg en via een oversteek op de Hapseweg naar de Scheiwalweg waar Cor een leuke verrassing in de route had: we mochten met onze scootmobiels door de stallen met koeien rijden van de Fam Nabuurs: we werden door meer dan 100 koeien verwelkomd. Het was een hele aparte ervaring maar super mooi.
Daarna via de Achterdijk, Wollenbergseweg en Beerseweg om tegen  half 5 in Mill terug te zijn.
Een super mooie rit van bijna 15 km.

KBO organisatie en begeleiders hartstikke bedankt.
Een deelneemster

Foto: Cor v.d. Weem
Voor meer foto’s van Cor v.d. Weem en Tien van Tienen zie onder tabblad fotoalbums.