18 januari 2023

OPRUIMCOACH

Zoals al eerder aangekondigd zal op dinsdag 14 februari Natalie Vossenberg als opruimcoach een themabijeenkomst verzorgen bij de Directeur.
De meeste mensen verzamelen heel wat spullen in hun leven.
Op momenten ben je je bewust, dat er opgeruimd moet worden, maar hoe, waar begin ik, en waar ga ik met de spullen naar toe. Degenen, die onlangs zijn verhuisd naar het Vlaar of Mariënweerd complex hebben het mogelijk al aan den lijve ondervonden. Kan ik er nog iemand blij mee maken? En, wat zullen mijn kinderen er straks mee doen? Is het wat waard?
Maar ook op de computer of telefoon is het raadzaam om op te ruimen. Hoe maak je daar het onderscheid tussen ‘bewaren’ of ‘weg doen’? En hoe verwijder je mails of documenten?
Tijdens opruimen komen ook vele herinneringen naar boven, herinneringen aan mensen en gelegenheden. M.a.w. Hoe fijn kan opruimen zijn!
Natalie zal die middag wat bruikbare tips en advies geven, maar ook jullie vragen beantwoorden. Kom luisteren en neem deel! De middag begint om 13.30 uur bij de Directeur. Ook niet- leden zijn welkom. Eigen bijdrage is € 2,50.
We weten graag hoeveel mensen er komen ivm de inrichting van de zaal en de consumpties. U kunt zich telefonisch aanmelden bij het secretariaat 0485-451309/ 06-51324763 of bij Marietje van den Elzen 0485 451876/ 06-57387038
Of per mail: Kbo-mill@outlook.com