3 januari 2024

WINTERKOST MAALTIJD

Uitnodiging voor onze Winterkost maaltijd

KBO-Mill nodigt u van harte uit voor de Winterkost maaltijd op dinsdagmiddag 23 januari 2023 van 13.00 uur tot 16.30 uur bij het Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill. ( de zaal gaat om 12.30 uur open!)
Deze gezamenlijke maaltijd is onze eerste activiteit in 2024. Deze middag is iedereen van harte welkom om samen te proosten op het nieuwe jaar en elkaar het beste toe te wensen. Wij als bestuur willen er weer een mooi KBO jaar van maken.
Kosten: € 20,00 per persoon, incl. 1 kopje koffie en 1 consumptie.
Meerdere consumpties tussendoor zijn voor eigen rekening!
Programma:
We beginnen de middag met de maaltijd! Zorg dus, dat U thuis niet van te voren eet, want U kunt deze middag weer volop genieten van boerengroentesoep en stampotten van boerenkool, zuurkool en wortelen met uien. Uiteraard aangevuld met spekblokjes en rookworst.
De middag wordt muzikaal opgeluisterd met een optreden Jos Driessen! Dat betekent weer een middag met lekker eten en gezellige dansmuziek!
De eigen bijdrage zal, zoals intussen gebruikelijk, automatisch geïncasseerd worden. Aanmelden kan vanaf 2 januari per mail, telefoon of door middel van inleveren van het opgave strookje hieronder bij ons secretariaat.
Inschrijvingen zullen vanaf 2 januari op volgorde van binnenkomst genoteerd worden. Wacht niet te lang met opgeven!
Er is plaats voor 150 deelnemers!
Aanmelden:
Bij Jeanne van Boxtel, Marijkestraat 5, tel 451309 of 06-51324763