Tot 2015 waren 4 afdelingen van de gemeente Mill & Sint Hubert, zijnde Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord, aangesloten bij de Kring Land van Cuijk. Begin 2015 besloten deze 4 KBO Afdelingen een zelfstandige Kring te vormen nml de ‘KBO Kring gemeente Mill & Sint Hubert’. Met ingang van 1 januari 2020 houdt KBO Sint Hubert echter op te bestaan en bestaat de Kring KBO Mill & Sint Hubert slechts uit 3 afdelingen. De drie KBO afdelingen zijn via de Kring KBO onderdeel van KBO-Brabant, (met 287 afdelingen en 130.000 leden),  waardoor alle ouderen in Mill & Sint Hubert mee kunnen liften op de inspanningen van KBO Brabant op lokaal, provinciaal en nationaal niveau.
Als Kring kan men in de Algemene Vergadering van KBO Brabant direct invloed uitoefenen op het beleid van KBO Brabant. Ook kan de Kring zelfstandig beslissen over de inzet van projecten die KBO-Brabant aanbied. De Kring onderhoudt namens de drie Afdelingen de contacten met de gemeente en met de professionele en semi professionele welzijnorganisaties.
De samenwerking van de drie Afdelingen is al jaren hecht, maar heeft door de vorming van een Kring meer inhoud gekregen. Wij staan bij KBO-Brabant bekend als een zeer actieve Kring en dat willen we zo graag houden. Een goed voorbeeld van deze samenwerking is de oprichting van het Senioren Hobby Centrum in 2006. Het meest recente voorbeeld is de beschikbaarheid van Cliëntondersteuners sinds begin 2015. Onze Cliëntondersteuners behoorden tot de eerste lichting die door KBO-Brabant werden opgeleid. Deze gecertificeerde vrijwilligers staan ouderen bij wanneer zij een beroep moeten doen op de WMO. Een belangrijke aanvulling op de al langer beschikbare en gecertificeerde Vrijwillige Ouderen Adviseurs.