29 januari 2024

GESLAAGDE WINTERKOSTMAALTIJD

GESLAAGDE WINTERKOSTMAALTIJD KBO MILL

Op dinsdag 23 januari hebben leden van KBO Mill weer kunnen genieten van een heerlijke winterkostmaaltijd. Bij binnenkomst stonden de tafels al mooi gedekt klaar. Dit keer met servetten van de GGD aangaande hun campagne ‘We zijn zelf het medicijn’ Een campagne om meer bekendheid te geven aan het feit, dat je leefstijl invloed heeft op hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, reuma en ook dementie. Werken aan gezonde hersenen en een fit lichaam is voor iedereen verstandig.
Of deze boodschap bij iedereen die middag is doorgedrongen, is niet bekend. Het genieten van het winterbuffet, bestaande uit heerlijke groentesoep, boerenkool, wortelstamp en zuurkool, stond immers voorop!
En heerlijk was het, want er werd goed van gegeten!
De middag werd muzikaal begeleid door muziek van Jos Driessen, die met zijn accordeon al gauw menigeen op de dansvloer wist te krijgen. Zijn muziek viel goed in de smaak, want men wist niet van ophouden en wilde tot laat blijven dansen.
Met andere woorden; het was dus weer een geslaagde middag en KBO Mill dankt ’t Lagerhuis en zijn medewerkers voor deze lekkere goed verzorgde middag.
Foto: Cor van de Weem. Voor enkele sfeerfoto’s zie onder tabblad Fotoalbums.