16 april 2024

DANK U WEL BRUNCH

Gezellige Dank U Wel brunch voor vrijwilligers van de KBO
Zondag 14 april j.l. werden de vrijwilligers van KBO Mill met een uitgebreide brunch bedankt voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar. Zij zijn ontzettend belangrijk bij de uitvoering en ondersteuning van de activiteiten, zoals het fietsen, de scootmobiel tochten, het kienen, de busreizen en de gezellige middagen. Maar ook de clientondersteuners, vrijwillige ouderen adviseur, belastinginvullers, thuisadministrateurs en bestuursleden. Zij helpen leden, maar ook niet leden op allerlei gebied. Daarnaast de vrijwilligers, die onze zieke en kwetsbare leden bezoeken. Al met al zijn deze vrijwilligers het visitekaartje van onze KBO, waar we dan ook erg blij mee zijn. De grootste groep vrijwilligers zijn bezorgers van het tijdschrift ONS en de laatste d’n Booi van Welzijn Ouderen. Tussen de soep en het dinerbuffet las de voorzitter een brief voor van Welzijn Ouderen, waarin de bezorgers bedankt werden voor het bezorgen van de d’n Booi in de afgelopen jaren. En, wat was het allemaal lekker! Er werd goed van gegeten en er werd zelfs gewaarschuwd nog een gaatje over te houden voor een fantastisch toetjesbuffet. Om de vertering van al dat lekkers te bevorderen werd tussendoor de Engelbewaarder gedraaid. De stemming werd verhoogd en menigeen kwam in beweging. Stefan en Hanneke ontzettend bedankt voor deze fantastische brunch. We komen graag terug!